Reviews

Een overzicht van recenties

Created: 29-01-2011 | Modified: 15-04-2016

* April 2016

U kunt eventueel ook nog naar onze facebook pagina (we zijn er niet fanatiek mee maar als we er aan denken geven we bij de shows de link door. Meestal willen we toch eerst een handoek :-)

https://www.facebook.com/coverbandfunq/

* 7 oktober 2014

Voor een band op onze trouwdag kwamen wij na een korte speurtocht op internet al snel uit bij de band FUN Q. De promotiefilmpjes waren voor ons overtuigend genoeg om deze band " blindelings " te boeken !

Vanaf het eerste tot en met het laatste nummer maakt FUN Q haar reputatie waar : de band heeft plezier in wat ze doet en is een en al spontaniteit, professionaliteit en kwaliteit !

Onze gasten en wij zelf hebben de hele avond enorm genoten en gedanst. Fraukje, Freddy, Jaap en Raymond : het was TOP !

 

Goede groet,

 

Angela en Marc"

 

*2 augustus 2014

Bijna een week later zijn we eindelijk een beetje bijgekomen van het feest! Het was fantastisch en 100% zeker ook dankzij jullie! Jullie waren fantastisch! Wij en alle anderen hebben heerlijk gefeest en gedanst!

Een paar opmerkingen van onze gasten:

"een puik stuk muziek" "wat een band"

"Jammer dat jij de laatste bent die van ons trouwt, anders hadden we nu een vaste club-band!"

"Gelukkig ben jij de laatste van ons die trouwt, want dit is niet te toppen!"

Ik hoop dat jullie je ook vermaakt hebben, wij hadden dankzij jullie in elk geval een superavond!

Als we terug zijn van onze vakantie zetten ook graag nog iets op jullie site!

Jullie allen heel erg bedankt!

 

Frederik van der Veen & Wendy Landewe-van der Veen!

 

 * Hey Freddy (en de rest van FunQ),

 

Jaap heeft jullie gisteren wel nog even bedankt na afloop, maar ik wil ook nog graag even laten weten dat ik echt super genoten heb van de sfeer die jullie er met je muziek in hebben gebracht! We hebben ook heel veel positieve reacties gehad van de gasten. Het was echt een super gave avond, met een spetterende laatste set: ik zal niet snel vergeten dat mijn moeder bij Nirvana de dansvloer op stoof!

 

* 12 november 2014

We zijn nog steeds moe maar voldaan, het was echt een prachtfeest! Ik hoor het van alle gasten. Ook horen wij van alle gasten dat we een hele goede band hadden. Wij moet toegeven dat jullie naast goede muzikanten ook sterke entertainers zijn. Zelf de band waarin ik speel vonden jullie ijzersterk.

 

 We waren echt verrast dat jullie iets speciaals in het programma hadden gedaan voor onze Chinese vrienden en familie. Ze vonden het fantastisch. Het was hun eerste westerse (of Nederlandse) bruiloft, en het is er eentje geweest die ze nooit vergeten!

 

Het Chinese liedje behoort tot een van de bekenste. Elke Chinees van jong tot oud ken het. Daarmee sloegen jullie echt de spijker vol op z'n kop! Knap gedaan!

 

Als je interesse heb, kunnen we iets van Chinese muziek mee terugnemen voor jullie. Vinden we geen probleem, dat hebben jullie zaterdag avond wel verdiend!

 

Van de week gaan we er even voor zitten om op de social media goed reclame voor jullie te maken. Als je het goed vind wil Robert voor jullie bij een aantal kroegen in Huissen een goed woordje doen. Want elk voorjaar is er een muziekfeest in ons stadje, en het zou echt een aanwinst zijn als jullie daar ook konden spelen.

 

Met onze diepste dank, 谢谢你们!

 

Robert & Xiaoling.

 

* 21 juni  2014

Ik wil je nog even bedanken voor de tip over FUN Q voor onze bruiloft .  Ze hebben de sfeer ontzettend goed aangevoeld en hierop ingespeeld. Ze waren zo flexibel ruimte te maken voor een gastoptreden.

Tijdens het diner hebben ze met z’n vieren een erg fijne, relaxte sfeer gecreëerd en na het eten hebben ze echt een feestje gebouwd! We waren maar met 30 man, maar het ze hebben ons allemaal de dansvloer op gekregen! Ons feest was echt een succes mede dankzij hen!

Dus nogmaals bedankt!

 

Groeten, Emmely en Laurens Schutten

 

* 14 september 2014

Hallo, wij hebben vorige week top weekend gehad. Muziek was top en wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Kinderen (volwassenen ook) vonden het momentje met K3 ook geweldig.

 

Groetjes Robert en Alies Blomsma

 

* 6 juni 2014

Wil je alle bandleden inclusief jezelf bedanken voor het spetterende optreden. We hebben genoten en de gasten met ons!

 

Hartelijke groet,

 

Josien (Kingma)-Vermeer

 

* 6 juni 2013

Heeft de band FUN Q bij ons op de bruiloft opgetreden. Na de feestavond hebben we nog even met de band staan praten, ze hebben ons een geweldige avond bezorgd!

Zij hebben er echt voor gezorgd dat het een mooi knalfeest werd en ze speelden super goed in op de wensen van het publiek. De dansvloer was de gehele avond goed gevuld! Een week van te voren hebben wij hun gevraagd ofze een nummer wilde spelen voor ons dat niet in hun repertoire zat en dit speelde ze ook gewoon tijdens het feest, helemaal gaaf!

Ik zal deze band dan ook echt aanraden bij andere mensen die op zoek zijn!

 

 MVG,

 

 

Ronald Anbeek

 

 

* 17 juni 2013

Lieve mensen van FUN Q,

Afgelopen zaterdag hebben jullie gespeeld op onze bruiloft in Hoofddorp.

Wij hebben jullie niet meer persoonlijk gesproken na afloop, maar wij vonden jullie optreden helemaal top! lekkere muziek, goed sfeertje en onze gasten vonden jullie ook geweldig.

Bij deze dus onze hartelijke dank! wij vonden het leuk dat jullie op onze bruiloft gespeeld hebben.

 

Hartelijke groet,

 

Marianne & Stephan

 

*19 mei 2013

Jullie muzikale bijdrage was super tijdens ons 25 jarige huwelijksfeest. Nogmaals bedankt en tot een volgend feest!

Laureen Paling-Stout

 

* 5 juli 2013

He FunQ Nog bedankt voor het spelen op onze bruiloft. Iedereen vond jullie te gek! Echt super! Marloes en Wim

 

* 14 september 2013 

Het was te gek afgelopen vrijdag! Nogmaals bedankt! Job en Judith.

 

*5 september 2012

Hey guys! Super bedankt voor een geweldige avond in Veendam op onze bruiloft. Veendam uit, altijd lastig Wij hebben enorm genoten van jullie optreden welke niet lang genoeg kon duren. De Queen nummers waren helemaal top!! In het bijzonder het 'gast' optreden tijdens We Will Rock You...!!! Haha. We hebben vele positieve reacties gehad op het optreden! Nogmaals super bedankt! Groetjes Emiel en Marian

 

*3 januari 2012

"FUN Q heeft van ons Nieuwjaarsfeest een echt feestje gemaakt. Ze zijn van alle markten thuis en wisten zelfs de' echte zakenmannen' de dansvloer op te trekken. Er was een goede balans tussen de verschillende muziekstijlen. Met FUN Q ben je verzekerd van een gezellige avond en een geweldige sfeer!"

Groeten Towers Watson

 

*5 juni 2012

"Erg goed persoonlijk contact waardoor je niet het gevoel had dat er een stel vreemden kwamen spelen. Er was echt een klik met de band. De kwaliteit van de muziek was goed"

Groeten Dick

 

*4 november 2010

"Heel erg professioneel in contact, soundchecken etc. De band begrijpt het publiek. was buitengewoon goed. Helemaal te gekke band die we zeker vaker gaan boeken!"

Groeten AMHC

 

*4 november 2010

"Fun Q was helemaal geweldig. Lekker enthousiast, gingen zelf ook lekker los, en hadden goed nagedacht over hoe wij in elkaar steken. Kortom het was een topfeest!"

Groeten Elvin

 

*4 november 2010

Mede dankzij FUN Q is mijn 50e verjaardag een onwijs gezellig feest geworden. Hun optreden was grandioos en mijn gasten waren ook zeer enthousiast. Ik wilde graag lekkere dansmuziek en dat hebben ze prima ingevuld zodat er lekker veel gedanst werd.

Ze spelen van alles van ballads, funk, jazz, disco, latin, rock en roll en actuele popmuziek en doen dat heel professioneel.

Ook hadden ze rekening gehouden met het geluidsvolume zodat degenen die niet op de dansvloer stonden evengoed met elkaar konden praten. Dankzij hun eigen geluidsinstallatie is de kwaliteit van het geluid gegarandeerd.

 

Jeannet Kars

 
 
 
 
Google+